Nieuws

Het exporteren van diverse machines

draadsnijmachine bakkerijmachine.comSteeds meer bedrijven kiezen ervoor om machines en machineonderdelen te exporteren richting Duitsland en/of andere landen binnen Europa. Veelal worden de machines ingezet voor de voedingsmiddelen industrie, waaronder RVS transportsystemen.

Wilt u zelf ook graag de overstap maken dan zijn er een aantal factoren waar u op dient te letten. Hieronder hebben wij een overzicht opgesteld van de belangrijkste eigenschappen.

Professionaliteit & veiligheid

We zien het nog te vaak dat maatwerk bij een buitenlandse organisatie wordt afgeleverd, echter waarbij er geen duidelijke handleiding aanwezig is in de specifieke taal van het land. Vaak kiezen kleine ondernemers ervoor om kosten te besparen door zelf de handleidingen te schrijven en deze ook te vertalen. Het is niet alleen heel onprofessioneel wanneer de handleidingen grammaticaal niet kloppen, maar het kan ook nog eens zeer onveilig zijn. Het is daarom verstandig om uw handleiding te vertalen door ervaren specialisten waarbij de kwaliteit gewaarborgd wordt dankzij ISO-9001 of ISO-17100 certificeringen.

Voorkom onduidelijkheid tussen u en uw klant

Ook wanneer u telefonisch of schriftelijk contact heeft is het belangrijk dat er geen miscommunicatie ontstaat over het verwachte eindproduct en de requirements waar het eindproduct aan dient te voldoen. Het is dus zeker aan te raden om een medewerker in dienst te hebben die of de taal uitstekend beheerst of een native speaker is met betrekking tot het land.

Voorkom onnodige verassingen en zorg dat u alles duidelijk op papier heeft staan. Bent u op zoek naar correct vertaalde gebruikershandleidingen, montage handleidingen of installatiehandleidingen? Bekijkt u dan ook eens de website van Vertaalbureau Perfect of Fairlingo.

Heeft u vragen over onze bakkerijmachines of transportsystemen? Neemt u dan gerust even contact op via ons contactformulier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *